תנאי הקבלה לקורס טבחות מסוג 03 במוסדות מוכרים הינם על פי רוב תעודה שהסטודנט סיים קורס בטבחות סוג 02 ואשר רכש לפחות שנה או שנתיים ניסיון פרקטי בענף הטבחות. גם כאלה שאין להם תעודת טבח סוג 02 יכולים להתקבל, אולם עליהם יהיה להוכיח כי יש באמתחתם ניסיון מוכח של 7 שנים בענף.
תוכנית הלימודים במוסדות המוכרים מכינה את הסטודנטים להתקדמות בענף הטבחות תוך שהקורס חושף את התלמידים לשדות קולינריים חדשים ומעמיק את הידע הקיים בתחום הבישול. הסטודנט יוצא מן הקורס עם ידע רב יותר ועם יכולת גדולה יותר ומקצועיות שיכולים לקדם את הסטודנט בעולם הבישול: אם בתחום הקייטרינג, אם בתחום המסעדות או אם בתחום המטבח המלונאי. כך למשל התלמידים נחשפים לסודות המטבח הקר, לעינייני כשרות לנושאי התברואה וההיגיינה, בטיחות במטבח וארגונו, מזון בריאות, תחשיבי מזון, מנות ביניים ועוד.
בסיום הקןרס נגשים הסטודנטים למבחנים עיוניים ומעשיים המקנים להם תעודה מוכרת בתעשייה ומאפשרת להם להתקדם בענף הטבחות והבישול.
משך הקורסים המוצעים במוסדות המוכרים נמשכים בסביבות ה-75 שעות ומבטיחים תעודה מוכרת ומכובדת על ידי העוסקים בענף.
עמידה בדרישות הקורס בהצלחה מאפשרת לסטודנטים לגשת למבחן מטעם משרד התמ"ת, ולקבל תעודה מוכרת בענף של טבח מסוג 03, המאפשרת השתלבות טובה וחלקה בתחום הטבחות.
אין כל כך הרבה טעם לנסוע כל כך רחוק רק כדי לעבור את אותן חוויות מוכרות ושגרתיות שיש לנו ליד הבית. הנה מספר אטרקציות באילת מוצלחות במיוחד שייחודיות לאי
לקריאה נוספתמדריך אכסניות באילת זה יעזור לכם אם אתם מחפשים מקום זול לישון בו באילת. אם אתם מחפשים משהו יותר ברמה.
לקריאה נוספתאז הגעתם לאילת ואתם מחפשים לעשות יום כיף עם מסיבות באילת בהן תבלו את כל הלילה? אספנו עבורכם את המסיבות החמות ביותר.
לקריאה נוספתריף הדולפינים באילת הינו אתר אקולוגי ייחודי מסוגו בארץ ובעולם. בחוף ים קסום ניתן לפגוש בקבוצת דולפינים מסוג "אף הבקבוק" המנהלת בחוף שגרת חיים.
לקריאה נוספתהמידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת או ייעוץ מוסמך. אנו עושים ככל האפשר על מנת לשמור אותו מדוייק ומעודכן, אך בהחלט יתכנו כי חלק מן המידע לא יהיה עדכני או מדויק. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של איש מקצוע בעל הסמכה מתאימה. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק מכל סוג שהוא העשוי להגרם בעקבות שימוש במידע כלשהו המופיע באתר.
כל הזכויות שמורות © 2013-2024