קורס טבחות סוג 02 בעצם מיועד לרוצים להמשיך ולהתפתח בתחום הבישול.
על פי רוב הקורס מיועד לסטודנטים אשר השלימו את לימודי טבחות סוג 01 אשר כבר הספיקו לרכוש ניסיון כלשהו בענף הטבחות. יש דרישות מינימום של שנות ניסיון המשתנות מממקום למקום. אולם חשוב לדעת שגם כאלה שאין להם תעודה של טבח מסוג 01 יכולים לנסות להתקבל לקורס סוג 02 במידה ויש לאותם סטודנטים מספר שנות ניסיון בענף הטבחות, לפחות 4 או חמש שנות ניסיון. זה משתנה לפי מוסד הלימודים.
בקורס זה מעמיקים ומתמחים הסטודנטים בנבכי העולם הקולינרי, הסטודנטים נחשפים לשיטות בישול חדשות, מתכונים וסגנונות בישול חדשים כמו גם לשפים מקצועיים ושיטותיהם. בקןרס זה נחשפים הסטודנטים לנושאים כגון תכנון המטבח, תזונה וטרמינולוגיה, תברואה, חישוב עלויות ותמחור, שיטות בישול שונות וסגנונות בישול, אפייה, קונדיטוריה ומגדנאות.
קורס סטנדרטי בטבחות סוג 02 נמשך בין 75-100 שעות. ופותח אפשרויות להתקדמות לעבר קורס טבחות סוג 03 ומקדם את הסטודנט לתואר שף.
עמידה בדרישות הקורס תאפשר לסטודנט לגשת לבחינות משרד התמ"ת, שבסופו של דבר תעניק תעודה מוכרת ומכובדת לסטודנטים שסיימו בהצלחה הן את הקורס והן את המבחן.
אין כל כך הרבה טעם לנסוע כל כך רחוק רק כדי לעבור את אותן חוויות מוכרות ושגרתיות שיש לנו ליד הבית. הנה מספר אטרקציות באילת מוצלחות במיוחד שייחודיות לאי
לקריאה נוספתמדריך אכסניות באילת זה יעזור לכם אם אתם מחפשים מקום זול לישון בו באילת. אם אתם מחפשים משהו יותר ברמה.
לקריאה נוספתאז הגעתם לאילת ואתם מחפשים לעשות יום כיף עם מסיבות באילת בהן תבלו את כל הלילה? אספנו עבורכם את המסיבות החמות ביותר.
לקריאה נוספתריף הדולפינים באילת הינו אתר אקולוגי ייחודי מסוגו בארץ ובעולם. בחוף ים קסום ניתן לפגוש בקבוצת דולפינים מסוג "אף הבקבוק" המנהלת בחוף שגרת חיים.
לקריאה נוספתהמידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת או ייעוץ מוסמך. אנו עושים ככל האפשר על מנת לשמור אותו מדוייק ומעודכן, אך בהחלט יתכנו כי חלק מן המידע לא יהיה עדכני או מדויק. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של איש מקצוע בעל הסמכה מתאימה. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק מכל סוג שהוא העשוי להגרם בעקבות שימוש במידע כלשהו המופיע באתר.
כל הזכויות שמורות © 2013-2024